Brood voor de horeca

Broodleverancier horeca

Wanneer je een eigen horeca onderneming begint, kan het vinden van de juiste leveranciers voor jouw producten nog een behoorlijk karwei zijn. Waar vindt je de beste producten en wie levert de beste service of prijs? In deze blogpost schrijf ik over brood voor de horeca. Hoe kun je een goede broodleverancier vinden en wat zijn jouw opties?

Lokaal is hip

Ben je een kleine onderneming dat in een plaats gevestigd is? Dan kan de beste optie voor jou een lokale broodleverancier zijn. Lokaal brood voor de horeca is niet alleen goed voor de lokale economie, maar ook nog eens zeer goed voor jouw marketing. Lokaal is hip, door te adverteren met lokaal brood, spreek je veel meer mensen aan. Ga op zoek naar een bakker in de buurt, die speciaal brood voor jouw horecaonderneming bakt en help elkaar op lokaal niveau.

Online brood bestellen

Je hoeft de deur niet uit om brood te bestellen voor jouw horecaonderneming. Online is er een enorm aanbod aan broodleveranciers. Je kunt eenvoudig het broodassortiment bekijken en online een bestelling plaatsen. Je kunt ook vaste bestellingen laten plaatsen, zodat jij met een vast regelmaat voorzien wordt van vers brood. Online heb je de keuze om te zoeken naar de meest voordelige aanbieder en online leveranciers zijn vaak de meest voordelige optie.

De horecagroothandel 

Speciaal voor de horeca zijn er groothandelaren, die niet alleen materiële producten aanbieden, maar ook voedselproducten. Hier vindt je alles wat je nodig hebt voor jouw horecaonderneming. Van ingrediënten om zelf brood te bakken, tot afbakbroden en verse broden. Het is mogelijk om een vast contract op te stellen en een standaard bestelling te kunnen plaatsen. Dit is vooral aan te raden voor grote horecaondernemingen. Dan worden de bestellingen automatisch uitgevoerd en heb je een vaste leverancier. Begin je net met jouw horecaonderneming of ben je op zoek naar een nieuwe leverancier voor het brood? Zorg goed dat je jouw opties weet. Er zijn veel mogelijkheden voor vinden van een broodleverancier. Zo kun je op lokaal niveau op zoek gaan naar een bakker die jou kan helpen en elkaar op deze manier steunen. Er zijn verschillende horecagroothandels waar je terecht kunt voor al jouw benodigdheden. Hier kun je werken met vaste contracten en terugkerende bestellingen. Ook kun je online op zoek gaan naar een broodleverancier. Hier heb je veel keuze en kun je eenvoudig online jouw bestellingen plaatsen. Je kunt dan eenvoudig de meest voordelige leverancier kiezen. Vindt een leverancier die bij jou past en geniet van heerlijk brood.

Voor meer informatie spreek met Bakkerij Bartels BV.


Delen